hover tool not working

Can anyone tell from the following:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/2/

why the hover tool isn’t working? If I make the same plot but with both axes numeric, it works just fine:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

Thanks,

Ryan

Let’s try that again. Here’s the one that doesn’t work:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

And the one that works:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/3/

···

On Mar 31, 2015, at 11:19 PM, Ryan Hafen [email protected] wrote:

Can anyone tell from the following:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/2/

why the hover tool isn’t working? If I make the same plot but with both axes numeric, it works just fine:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

Thanks,

Ryan

I’m resending this since I didn’t get a response. I’m trying to figure out if I’m doing something wrong or if this is a bug. I can’t get the hover tool to work in some cases where the model is only slightly different from a case where the hover tool does work.

The hover tool doesn’t work in the following:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

If I make the same plot but with both axes numeric, it works just fine:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/3/

If you look at the JSON model in the JSFiddle, does anything stand out?

Thanks,

Ryan

···

On Mar 31, 2015, at 11:28 PM, Ryan Hafen [email protected] wrote:

Let’s try that again. Here’s the one that doesn’t work:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

And the one that works:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/3/

On Mar 31, 2015, at 11:19 PM, Ryan Hafen [email protected] wrote:

Can anyone tell from the following:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/2/

why the hover tool isn’t working? If I make the same plot but with both axes numeric, it works just fine:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

Thanks,

Ryan

Hi Ryan,

Sorry for the delay. You are not doing it wrong, this is a bug (there is an open issue here). I hope we can stab this issue quick…

Cheers

Fabio

···

On Wednesday, April 8, 2015 at 7:45:08 AM UTC+2, Ryan Hafen wrote:

I’m resending this since I didn’t get a response. I’m trying to figure out if I’m doing something wrong or if this is a bug. I can’t get the hover tool to work in some cases where the model is only slightly different from a case where the hover tool does work.

The hover tool doesn’t work in the following:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

If I make the same plot but with both axes numeric, it works just fine:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/3/

If you look at the JSON model in the JSFiddle, does anything stand out?

Thanks,

Ryan

On Mar 31, 2015, at 11:28 PM, Ryan Hafen wrote:

Let’s try that again. Here’s the one that doesn’t work:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

And the one that works:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/3/

On Mar 31, 2015, at 11:19 PM, Ryan Hafen wrote:

Can anyone tell from the following:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/2/

why the hover tool isn’t working? If I make the same plot but with both axes numeric, it works just fine:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

Thanks,

Ryan

Hi Fabio,

That’s good to know. I thought maybe I was doing something wrong, because it seems like I have made plots with categorical axes where the hover tool does work. Thanks!

Ryan

···

On Apr 8, 2015, at 12:46 AM, Fabio Pliger [email protected] wrote:

Hi Ryan,

Sorry for the delay. You are not doing it wrong, this is a bug (there is an open issue here). I hope we can stab this issue quick…

Cheers

Fabio

On Wednesday, April 8, 2015 at 7:45:08 AM UTC+2, Ryan Hafen wrote:

I’m resending this since I didn’t get a response. I’m trying to figure out if I’m doing something wrong or if this is a bug. I can’t get the hover tool to work in some cases where the model is only slightly different from a case where the hover tool does work.

The hover tool doesn’t work in the following:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

If I make the same plot but with both axes numeric, it works just fine:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/3/

If you look at the JSON model in the JSFiddle, does anything stand out?

Thanks,

Ryan

On Mar 31, 2015, at 11:28 PM, Ryan Hafen wrote:

Let’s try that again. Here’s the one that doesn’t work:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

And the one that works:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/3/

On Mar 31, 2015, at 11:19 PM, Ryan Hafen wrote:

Can anyone tell from the following:

http://jsfiddle.net/yjy5d2z8/2/

why the hover tool isn’t working? If I make the same plot but with both axes numeric, it works just fine:

http://jsfiddle.net/5ryw83ck/

Thanks,

Ryan


You received this message because you are subscribed to the Google Groups “Bokeh Discussion - Public” group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [email protected].
To post to this group, send email to [email protected].
To view this discussion on the web visit https://groups.google.com/a/continuum.io/d/msgid/bokeh/62baa336-b789-4ff3-8190-974d7600719d%40continuum.io.
For more options, visit https://groups.google.com/a/continuum.io/d/optout.